Over Mij

Opleiding tot goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven. Vanaf 1970 docent edelsmeden en emailleren aan de Volksuniversiteit in Amsterdam. Aldaar ook werkzaam in haar winkel/werkplaats Latoya Sieraden.
Sinds 1990 docent goudsmeden en emailleren aan de Vakschool edelsmeden te Amsterdam.

In mijn praktijk als goudsmid waren het altijd de opdrachtgevers die bepaalden wat ik zou maken, en legde ik me er op toe hun dromen te verwezenlijken. Nu ik het laatste jaar meer tijd heb, maak ik tenslotte sieraden waarin ik mijn eigen dromen probeer vorm te geven. Het geeft me een bijzonder genoegen te ervaren hoe het ontwerp groeit onder m’n handen; en hoe het een leidt tot het ander. Ik leg me nu toe op kettingen met kleur. Schakels van zilver en de kleuren van emaille combineer ik met de kleuren van edelstenen en andere materialen.

Galerij