Workshop zeefdrukken met emaille van 25 Januari 2020.

Deze workshop werd door Annemarie Timmer en Christine van der Ree verzorgd. Zij hebben de voorbereidingen en de benodigde materialen verzorgd. Dit bracht het nodige sjouwwerk met zich mee. De belangstelling voor deze workshop was groot,  nl 9 personen.

Vanaf half tien kwamen de deelnemers binnen lopen en nadat iedereen aanwezig was kregen we een uitleg van Annemarie en Christine hoe het een en ander in zijn werk gaat.

Er werden verschillende manieren uitgelegd. Er kon met sjablonen gewerkt worden, maar men kon ook direct op de zeef tekenen. Als alles goed droog was kon men gaan branden, waarna de plaat nog meerdere keren gedrukt kon worden met andere kleuren of vormen. Het was leuk om te zien dat er zoveel leuke  ideeën waren en dat iedereen er zijn eigen draai er aan geeft.

Tijdens deze werkzaamheden werden we deskundig bijgestaan door Annemarie en Christine, die iedereen van advies dienden en volop aan het helpen waren. Het was een erg leuke sfeer en iedereen had plezier in deze techniek.